Apartman dairelerinin en büyük sorunlarından biri hemen yan duvarlarının arkasında bulunan merdivenlerden çıkarken mekan içerisinde rahatsız edici ses çıkmasıdır. Bu sesler darbe ve ayak sesleri veya konuşma sesleri vb. ses olayı olabilir. Apartman dairesinde bu sorunlara çözüm sağlayabilmek için duvarlarda çok etkili iki malzeme ve merdivenlerde titreşim emici malzeme kullanıldı.
Duvarda kullanılan malzemeler yüksek ses kesim gücüne sahip rebonded bondex süngerpan ve antibakteriyel yankı önleyici basotect melamin süngerdir. Bu iki malzeme kullanıldığında hem merdiven boşluğundaki yankı önlenir hemde daire içerisine ses gitmesi önlenir. Merdiven üzerinde kauçuk tabanlı akustik halı kullanarak darbe ve ayak sesini önlemiş olursunuz.
Özbay Proje apartman dairesi merdiven boşluğunda kullanılan basotect melamin süngerler son derece kaliteli malzemedir. İstenilen yüzey formu ve kalınlığı duvarlara uygulanmadan önce rebonded bondex süngerpan kullanılarak ses izolasyonu sağlanmış oldu.




SOLO AKUSTİK İZOLASYON MALZEMELERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Ofis ve Showroom : +90 532 519 41 24 Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Akustik yalıtım ve ses izolasyonu sektöründe işimiz sadece ses sloganıyla daha iyisi için çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. İstanbul da bulunan ofislerimiz aracılığı ile bugüne dek bir çok büyük firma ile çalışıp uygulama ve malzeme kalitelerimizi ispatladık. Referanslarımıza göz atabilir ve detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Artan talepler doğrultusunda İzmir ve Ankara'da da birer satış ve uygulama çözüm ofisi açarak bu illerimizde de hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız.
Aynı gün içerisinde ödemesi yapılan ürünler stokta mevcut ise kargo veya çalıştığımız ambar firması ile en kısa sürede sizlere gönderilmektedir. Malzeme satışımız tüm Türkiye'ye mevcuttur. Bazı ürünlerde renk ve desen seçeneği olduğundan üretim süreci ve termin için sizlere süre bildirilmektedir.